Friday, April 29, 2011

Slut på projektet?

Åh äntligen äntligen skickar jag in sista rapporten i mitt jätteprojekt. Jag har levt med det här projektet i princip ända sedan jag började på det här jobbet (för nästan 3 år sedan). Och nu är det slut. I pulled it off! Nu hoppas vi att jag inte får någon backning eller blir reviderad. Vi kan nämligen bli det fram till 2022. 2.5 mkr har vi plockat ut för kompetensutveckling.

Fan vad göttigt! Det här firar jag med att gå tidigare idag och äta av daimkakan (obs inte daimtårta som ju är supertrist) jag handlade igår.

Thursday, April 28, 2011

Soooova

Igår somnade jag strax efter 23. Stort! Jag kommer inte ihåg när jag senast somnade innan 01. Kanske har det vänt nu och jag kan lära mig att somna igen?

Tuesday, April 26, 2011

SM

Snart är det SM i poledance. Min tränare frågade igår om inte jag skulle vara med. Jag blev extremt överraskad (och glad!). Det måste ju betyda att hon tycker att jag är bra!

Thursday, April 21, 2011

Jobba

Men varför skriver jag inte den där jävla rapporten. kom igen nu Kattis! Ångest och förträngning hjälper ingen. Just do it!

Tuesday, April 19, 2011

Bekräftelse

Jag har börjat tänka på bekräftelse utifrån som sockersug. Det ger en snabb fix och man åker upp i höjden. Snart kommer kraschen och då är det lätt att söka bekräftelse från andra igen.
För att inte få det där behovet måste jag i stället kunna bekräfta mig själv och vara trygg ändå. Men nu är jag grymt sugen på bekräftelse...precis som man kan bli på socker. Argh!

Monday, April 18, 2011

Sleep deprived

Jag verkar vara ganska dålig på att somna just nu. När jag kom hem från jobbet i fredags trodde jag att jag skulle få svårt att hålla mig vaken. Icke. Jag somnade sent, kanske kring 01 trots mina 4 timmars sömn natten innan. Samma på lördag och igår, ja då somnade jag också sent och sov dessutom mindre bra. För att väga upp den dåliga sömnen drömde jag om Buffy och Spike. Då gör det inte så mycket. Min helg var i övrigt väldigt skön. Årets första löpning i t-shirt och de första blåsipporna siktade. Vilken lycka!

Friday, April 15, 2011

Schleten

Åh nu kommer huvudvärken. Kombinerad bihålevärk och sömnbrist. Frågan är hur jag ska kunna motivera mig att vara kvar på jobbet till 16. Jag går nog innan. Hoppas mitt paket har kommit! Jag är gräsänka i helgen så vi får se vad jag hittar på. jag lekte ett tag med tanken på att putsa fönster men komm snabbt fram till att nej, vid fönsterputsningen ska pojkvän vara med. Så sorry pojkvän. Ingen högvinst där...

Ful

Jag somnade efter 2 igår och var lite trött när jag vaknade imorse. Tydligen var jag mer förvirrad än jag trodde för när jag kom till jobbet upptäckte jag att jag glömt att sminka mig. Tur att det var idag och inte i onsdags när jag såg muppot. Då var jag mer på topp och det är jag glad över. Inget känns så bra som att se ett muppo och känna sig mer lyckad och dit hör även snygghet. Det är den där inofficiella tävlingen som de flesta verkar syssla med. En löjlig och småaktig tävling, men ni vet hur jag är med tävlingar.

Monday, April 11, 2011

Träning träning träning

Det är ungefär 6 veckor kvar till Göteborgsvarvet och jag känner mig lite stressad. Jag behöver få mer kilometer i benen och jag vill få upp farten. Jag vill ju springa snabbare än jag gjort tidigare år, men jag Måste ta det lugnt. Jag måste vara försiktig med knät och se det här som ett mellanår. Inte ställa för höga krav på mig själv. Men det är svårt. Jag vill bara blåsa på.

Sunday, April 10, 2011

Besatt

Temat för dansen på torsdag är breakup. Jag kommer inte ihåg om jag lyssnade på något speciellt när mitt förra förhållande tog slut, eller vad det i så fall var. I ställer är jag lite inne på Madonnas Nobodys perfect som jag kommer ihåg att en vän lyssnade på när hen hade det svårt i sitt förhållande.
Nu slog mig tanken att jag kanske skulle ta något med Moto boy. Jag lyssnade inte på honom då, men det är ändå musik som jag förknippar med det förhållande och det borde väl funka.

Nu blev jag plötsligt känslosam och undrar hur det ska gå att dansa till. Jag är ju ingen dansare...

Så bra

Jag: Nu börjar jag träna poledance två gånger i veckan.
Pojkvän: Shit vad fit du kommer bli!
Jag: Är du avundsjuk?
Pojkvän: Kanske lite.

Det är ju verkligen sant också. Jag tycker jag har blivit bra mycket mer vältränad sen jag började med poledance. Det syns på armar, axlar, mage och kanske tom ben. Jag har blivit vigare och har jag inte blivit gladare också?

Thursday, April 7, 2011

Min stora kärlek

Jag såg lite av Min stora kärlek igår på tv och blev så arg. Filmen handlar om Hal som är extremt ytlig och bara bryr sig om hur kvinnor ser ut. Efter lite hokuspokus kan han bara se deras inre skönhet och blir kär i en 300 pound tjej. Vad stör mig? Jo när kvinnorna blir "vackra" blir de alla modellsmala, med långt hår och vita, så klart. Det filman vill visa med skönhet innifrån manifesteras i de skönhetsregler som gäller i verkligheten. Dvs samma sak, vad ändras? Han är fortfarande ytlig eftersom han tycker att hon är så jäkla snygg. Dessutom stör jag mig på alla "tokiga" saker: hon beställer glass, kakor och strips och äter. Och det är jättetokigt, för hon är ju smal tjej! Och när hon dricker upp hela milkshaken! Eller när hon gör bomben i vattnet! Nej usch, inte bra.

Tuesday, April 5, 2011

Våren

Jag gillar egentligen inte alls den här delen av året, den här delen av våren. Kvarvarande snöhögar som aldrig smälter, hundbajs som tinar fram och flyter ut, lövgröt, allt ser grått och smutsig ut, inga färger alls och så gruset. Detta förbannade grus.
Det som får mig att acceptera, att förlåta att till och med intala mig att jag gillar, är att jag vet vad som kommer. Den årstid jag älskar med innerlighet och aldrig kan släppa utan sorg. Sommar. Sommar och jag vi är tighta, som ler och långhalm. Sommar är vacker och inneslutande. Inte avig som vintervår. Men vintervår är ju ändå ett steg på vägen, så jag förlåter. Förlåter grushögar och smutsiga fönster. Vattensjuka gräsmattor och skräp som tinar fram.
Vintervår måste också få finnas.

Monday, April 4, 2011

Köpgalen

Jag har precis köpt i hela Buffy säsong 8. Eller ja, jag hade tur och fick de två första samlingsalbumen så jag vet att jag gillar. Nu köpte jag de fem nästföljande och inväntar att adlibris får den sista. Nu tog jag ett stort steg och blev plötsligt ett hardcore fan, en äkta supernörd. Eller?
Det är grymt snygga omslag. Åh jag saknar dem!

Jag har också beställt tre hotpants från en sida på det där interner. Utöver det är jag sjukt sugen på att köpa coola t-shirtar/toppar på Hot topic för ca 1200 och armband för ungefär lika mycket. jag är helt galen. Vad är det för fel på mig?

Friday, April 1, 2011

Sprittig

Idag känns det svårt att jobba. Jag är glad och sprittig och har svårt att koncentrera mig. Jag vill mest hem och ojobba. Och ta hand om grå. Han var inte kaxig igår. Han kunde knappt gå utan ragglade omkring. Nu måste han dessutom ha strut eftersom de sydde honom där de tog bort pluppen. När han kom hem igår sov han i typ 40 minuter på mitt bröst. han låg där helt stilla och vi somnade båda två. Isa tror det är en annan katt hemma och är skitkonstig och fräser. Hoppas de är lite mer som vanligt när jag kommer hem.