Sunday, December 25, 2011

Stalkern

Ni minns min stalker? Som messade på FB och sen kommenterade min bild fast han inte borde se? Han försökte precis adda mig på FB. Gissa vad jag sa...

Tuesday, December 20, 2011

Raggtips till killar och lesbiska

Vill ni ha raggtips? Lägg upp bilder på en hankatt av valfri ras (Obs! Viktigt att det är en raskatt) i ett kattforum exempelvis på facebook och vännerförfrågningar bara drösas in från diverse okänsa kvinnor.

Pojkvän gjorde nämligen det och nu är de som galna. Han måste nästan mota bort dem med en pinne. Jag säger dock att ingen är bättre än mig. Jag har nämligen inte blivit en fullfjädrad crazy cat lady än.

Saturday, December 17, 2011

Jag gör andra glada

Jag la precis upp en pole-bild på min facebook. En av kommentarerna var att jag alltid får den här människan på bra humör. Då kom jag att tänka på en annan person, som jag pluggade med förut som också sa det. Det här är människor jag inte umgås med varenda dag. Vi känner inte varandra superväl, men de gillar mig. Jag gör dem glada. Utan att liksom anstränga mig.

Det är ju så himla fint!

Friday, December 16, 2011

Sorgligt

Läste precis om en katt vars ägare dog och katten blev deprimerad. Stackars katt! Om vi dör hoppas jag ni tar väl hand om våra katter.

Fina Isa som sitter på tvättmaskinen och tittar när jag sminkar mig på mornarna.
Osiris som ligger klistrad vid elementet ca 12 timmar om dygnet.

Monday, December 12, 2011

Musikhjälpen

Idag börjar musikhjälpen i P3. Jag älskar musikhjälpen, brukar förja det så mycket jag någonsin kan och det har alltid varit ett sätt för mig att komma i riktig julstämning. I år är temat Alla flickor har rätt att gå i skolan.
Jag önskade precis min första låt: What it feels like for a girl (clubmix) "För mina bästa tjejer, mig och att alla flickor ska få gå i skolan". Så om ni hör det får ni gärna hojta till.

Så här gör du om du också vill önska: Skicka sms till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering).