Monday, November 19, 2012

Månadens stretch

Japp så var det dags igen. Jag har småfuskat lite med stretchen och efter Runday i Högbo kände jag mig stelare än någonsin. Hade därför lite låga tankar om att fixa spagat till jul, men det ser ändå rätt bra ut. Check it out.


Jag tycker faktiskt att vänster börjar se en aning bättre ut.


Och den här är ju den jag hoppas på. Och det ÄR ju faktiskt bättre.


Splitten ser bättre ut va?


 Och straddle ser bättre ut.

Bra det såg ju bättre ut än väntat. Kom igen nu Kattis. En månad kvar!

Friday, November 9, 2012

Platå

Hitintills har min polekarriär varit en kärlekssaga. Allt har varit i rosa skimmer och gått hur lätt som helst. Varje gång har jag lärt mig nåt nytt. Nu för tiden är det inte så. Det var länge sen jag satte ett nytt trick och jag känner mig nere. Jag saknar tiden då jag kom till en lektion, fick se ett trick, försökte några gånger och sen satte det. Alternativt satte det på direkten. Jag försöker tänka att jag inte ger mig. Jag kämpar på, jag har heart som Rocky. Jag ÄR Rocky. Men ibland känns det jobbigt.

Aerial Amy la upp denna bild på inlärningskurvan i pole och den förklarar ju en hel del. Det är inte jag som är dålig utan jag har helt enkelt kommig högt upp i kurvan och hamnat i en platå. Det är inte speciellt för mig. Det ser ut så för alla (eller i alla fall de flesta). Senare pratade jag även med pojkvän som är 3d nörd och han berättade att det kallas för en s kurva och gäller i 3d också.
Då blev det lättare. Jag har inte tappat det, jag är inte sämst. Det bara känns så.

Men jag kämpar på. Jag tänker inte ge upp. För vet ni? Jag har heart!

Tuesday, November 6, 2012

10 favoritserier


Serier är så mycket roligare än en film eftersom man får lära känna karaktärerna och se dem utvecklas. Jag älskar serier och fick lite panik över att välja ut 10. Tänk om jag glömt någon skitviktig?!

Buffy. Alltid! Karaktärerna, dialogen, humorn. Buffy har aldrig varit bra pga monster eller specialeffekter. Nej det är som sagt karaktärerna och den snabba smarta dialogen som trollbinder mig.
Oz. En smart serie med karaktärer som jag älskar, och fruktar. Och snoppar. Aldrig kommer du få se så många snoppar som i Oz.
Six feet under. Sista avsnittet, my god vilken grinfest. När serien tog slut kändes det som några vänner hade dött. Och vilken bra serie för att försöka hantera min dödsångest. 
Sex and the city. Jag gillar serien, hatar, hatar, hatar filmerna!
Supernatural. En extremt jämn nivå i denna  serie om Sam och Dean. Dean är dessutom sjukt snygg! (Jensen som spelar är så klart med på Listan).
Sarah Connor chronicles. Summer Glau. Love her! Typiskt att de skulle lägga ner den.
Days of our lives. Kom igen, den har gått sen 1969, hur kan man inte älska?!
Sherlock. Han är så het, serien är så smart och Rocken!
Vänner. Jag har sett vänner så många gånger och vissa avsnitt är verkligen skitbra. Andra, not so much.
X-files. Så 90-tal och så viktig för mig. Serien är en föregångare för så många andra som Fringe och Lost. mulder och Scully i mitt hjärta. Skippa de sista säsongerna dock.

Vi var nära men nådde inte in:
Breaking bad, Dollhouse, Firefly, Alphas, Game of thrones, Arrested development, Battlestar Galactica

  Vad har ni för favoritserier?