Monday, December 17, 2012

Julledigt

Åh vad jag längtar efter julledigt. Jag ska dessutom vara ledig i 2 veckor eftersom det är så bra jul. 5 dagar gjorde att man fick ledigt jättelänge och jag längtar, som besatt.

Thursday, December 6, 2012

Nu kanske jag vet!

Jag har varit under utredning ett tag. I början trodde jag att det var mina bihålor som krånglade och bestämde mig efter ett antal år för att kolla upp det hos min läkare. Han gissade direkt på kattallergi. Men vänta, det här har jag berättat va? Äh om nån är intresserad så hojta, då kan jag dra storyn.

I alla fall blev jag av en öron, näsa, halsspecialist remitterad till en bettspecialist. Detta i våras. Idag fick jag äntligen komma dit!
Dra mig långsamt bakåt på en liten matta, men nu verkar nån veta vad det är som är fel. Jag känner sån lättnad att det faktiskt ÄR något och att de vet vad. Jag slipper gå och fundera på om jag inbillar mig eller det är psykosomatiskt.
Jag har ett muppigt bett. Det blir liksom låst och gör att jag biter ihop och spänner mig som fan i käkarna. Speciellt på nätterna.
Lösning: dagligen massera tinningarna och käkmuskeln (superlöst och mesigt), aldrig aldrig aldrig bita ihop tänderna utom när jag tuggar och använda min nyslipade och förbättrade bettskena.
Återbesök i januari. Åh vad jag hoppas att det hjälper!