Saturday, February 25, 2012

Låsa bloggen

Jag har kommit på att jag vill lägga ut bilder och filmer från polen och det vill jag inte att vem som helst ska kunna se. Därför kommer jag antagligen att låsa bloggen. Hojta till om ni vill ha ett inlogg så fixar jag. Här eller på FB. Det vore ju kul att ha er "gamlingar" kvar!

Thursday, February 23, 2012

100 dagar

Idag är det exakt 100 dagar kvar till Maran. Jag har tagit fram ett träningsschema med ett kvalitetspass och ett långpass i veckan. Utöver det har jag ju mina 3 danspass och rehaben. Hoppas det går vägen! Det blir 15 veckors träning innan den stora dagen.
Igår var det dags för första passet som bestod av uppvärmning, löpskolning, backlöp och nedvarvning.
Jag har ju skött mina kvalitetspass lite sporadiskt och faktiskt aldrig kört löpskolning så jag var riktigt taggad. Och visst var det kul!

Nu jävlar mara kommer jag!

Friday, February 17, 2012

Det blir en bra vår och sommar

Jag har så mycket kul att se fram emot. Syrran ska hälsa på, jag ska åka till folk och hälsa på och sen drar det igång. I maj är det GV och vi ska bo på hotell. Lyx! I juni är det Stockholmmarathon (yikes!) och på kvällen ska jag på Deadmau5 och bo på hotell. Vilken superdag!

Men det bästa har jag sparat till sist. I juli är det nämligen...Madonna.

Begrunda och glädjs!

Tuesday, February 7, 2012

Madonna

Åh 4 juli kommer hon till Sverige. Jag villvillvill ha biljetter! Måstemåstemåste se! 17 februari släpps biljetter och jag ska engagera alla jag kan för att få tag på biljetter!