Monday, February 28, 2011

Kortvasa, check.

Så var det fixat. Det gick inte direkt i något svindlande tempo men jag klarade mina mål:
  • Åka under 4 (hemligt mål under 3.30)
  • Inte ramla
  • Ha roligt
Jag och pojkvän hade sagt att vi skulle åka ihop och det gjorde vi. Tills jag skulle köra ett tag. Jag åkte på och kikade efter pojkvän då och då. Det är ju rätt mycket folk i spåret så det är inte alltid helt lätt. Men jag tyckte mig se honom tills helt plötsligt när han inte var där. Då hade jag åkt ifrån honom. Gissa om jag kände mig dålig. :( Vi hade ju bestämt!

Dagen efter körde jag dessutom en liten uppvisning i dansen, komplett med träningsvärk och allt.

Nu är det dags att börja löpträna och inte bara snacka om gamla goda tiden. Snart är det ju GV.

Thursday, February 24, 2011

Burn semla, burn

Imorn är det dags. Då ska jag åka skidor i 3 mil. Eller åka, jag ska väl mer hasa mig runt, för det går INTE fort när jag åker. Jag räknar med att det tar 4 timmar så mellan 12-16 kan ni sända mig fina tankar fulla med energi.

Monday, February 21, 2011

Buffy i mitt hjärta!

Jag är sjukt besatt av Buffy just nu. Jag är till och med lite inne på att se Angel, trots att jag hatar karaktären Angel. Vi får se. I alla fall har jag funderingar på säsong 8 av Buffy som ju är i serietidningsformat. Jag borde köpa en för att kolla om jag gillar. Nån som har läst och kan ge ett utlåtande?

Saturday, February 19, 2011

De små sakerna gör det

Klev upp sjukt tidigt imorse för att åka till jobbet. Jag vet, helt galet. Jag har jobbat typ 8 timmars övertid den här veckan och dessutom har jag plussat på flextiden. Allt detta gör att jag känner mig ungefär lika pigg och het som en disktrasa. För att pigga upp mig när jag skulle cykla iväg (i 22 graders minus) tog jag på mig dessa sötnosar. Visst är de görfina! Komplett med mina benvärmare kände jag mig ändå något bättre än disktrasenivå. Men det var då det. Nu är jag ynkon!

Dessutom är de bekväma, vad kan man mer begära?

Wednesday, February 16, 2011

Var det kul?

You bet your sweet ass det var kul! Vi fick springa genom däck, pulsa i snön, bära varandra, släpa däck, klättra i rep och göra burpies, armhävningar och upphopp till tusen. Bland annat. Det var som man föreställer sig. Avskalat och enkelt men ändå hårt och himla kul. Dock tycker jag att de kunde ha skrikit mer på mig. Men jag tror att det är för att jag var ny och mest för att jag är tjej. Eller så var jag väl jävligt perfekt, det är också en möjlighet.

När vi kom hem åt vi tryfflar och tittade på Buffy. Jag grinade för det var sista avsnittet i säsong 5; the Gift. Jag börjar redan nu få separationsångest från serien...

Tuesday, February 15, 2011

Presenten

Pojkvän fick två presenter på alla hjärtans dag. En strut med tryfflar (fultryfflar men likväl ätbara. Jag svullade nämligen i mig hälften igår) och ett inbokat pass med Military training. Det är ett tufft pass (inget för otränade skrev ledaren när jag bokade passet) som genomförs utomhus och man gör klokt i att ta oömma kläder. Kärlek!

Han hade inte fixat något till mig utan panikkompå att jag fick välja mellan en middag och lyxtryfflar. Jag tog middagen. Just nu ångrar jag mig, men de kanske har tryffel på menyn?

Friday, February 11, 2011

Det snöar

Så här ser mitt jobbfönster ut.

Hoppas det blir bättre snart. Jag tänkte ju cykla till ett möte i eftermiddag och det var inte enkelt och smidigt att cykla imorse.

Thursday, February 10, 2011

Pojkvänshets

Jag har precis fixat en alla hjärtans dag-present till pojkvän. Japp, om du läser är det dags att få prestationsångest. Den äger nämligen.

Idag är det ätligen dags för poledance. Jag hoppas vi får lära oss nåt riktigt coolt idag. Jag har varit lite mindre bra på att träna under slutet av förra veckan och början på denna. I stället har jag stannat hemma och käkat semlor. Därför är jag extremt sugen på att träna.

Tuesday, February 8, 2011

Kameraskygg

Efter drygt 30 år tror jag att jag börjar komma över min kameraparanoia. Fortfarande blir jag stel och konstig framför kameran men jag får i alla fall inte panik. Just nu sitter jag och tittar på fjällenbilderna och skrattar. Det följer jag sedan upp med avslutningen på mitt jätteprojekt, även där finns bilder. Jag är rätt rolig ändå!

Monday, February 7, 2011

Undrar om han läste?

Han hade handlat.

Idag träninsskolkar jag, äter semla (nja eg groda) och kollar på bästa Buffy.

Experimentet

Vart tog helgen vägen? Den gick alldeles för fort!

Idag är det meat free monday. Tänkte prova ett nytt recept på en gryta som jag fick tips om. Skrev ner igår vad vi behöver handla för att göra det och pojkvän fick i uppdrag att göra det. Dock tog han inte lappen på direkten eller ens efter påminnelse. Jag är övertygad om att han kommer glömma. Vi får väl se. Gör han det kommer jag inte se med blida ögon på det.

Tuesday, February 1, 2011

Just det, så var det ja

Jag har inte varit ute på 100 år. Innan Idre that is. Det var så länge sen så det kändes som jag skulle ha behöva tagit en kurs. Men, gott folk, det gick bra. Jag var lika bra som vanligt.
Och nu har jag kliat på ett myggbett som jag borde ha låtit vara. Nu har plötsligt dansbehovet blossat upp igen. Gah, jag hade glömt bort hur dansbesatt jag är.

Som tur är kan jag i alla fall göra sånt här hemma nu.

So long januari

Fast i år kom jag och januari ganska bra överens. Jag brukar ju tycka att januari är en grå, trist lång skitmånad. Men i år fick jag ju massa ledigt, min pole och Idre. Men nu lämnar vi januari åt handlingarna.

Att det precis har varit nyår märks i alla fall på gymmet. Det formligen kryllar av nyårslöften och de fyller upp de flesta pass. Så klart kul att fler börjar träna. Jag vill ju att alla ska träna, men jag vill kunna träna själv också. Nu har jag legat på som en igel sen i söndags för att äntligen kunnat kamma hem en aerobicplats ikväll. Jag har sån sjuk abstinens!