Monday, August 16, 2010

Resa

Jag sparade semesterdagar om jag skulle få höstpanik, jag känner ju mig själv. Sitter därför och funderar på en resa. Vad rekomenderar ni i november? Jag vill ha varmt (minst 25) och bad men inte bara en solstol att trycka i.

8 comments:

A-K said...

Egypten! Solsäkert och pyramider att titta på :)
Eller kanske Västindien :)

exkollegan said...

Själva funderar vi på Kalifornien. Sist vi var där i november var det +17 grader och kanske inte direkt badväder, men perfekt aktivitetsväder med konstant sol.

Fast det är ju svårt att slå Västindien.

Linda said...

Aqaba i Jordanien! Men välj ett hotell med egen strand; det kostar förbaskat mycket extra annars. I Jordanien kan man åka till Petra, simma i Röda havet och över huvud taget se en annorlunda vardag.

Tove said...

Ett säkert kort om du inte vill flyga för långt eller dyrt är Teneriffa. Kan dessvärre vara rätt så kallt i vattnet där i November. Om pengar inte är ett problem har jag hört att Mexiko ska vara något att hänga i julgranen!

kattis said...

Åh vad roligt med tips! Jag tar gärna emot fler!
A-K: Egypten har ju fördelen att det är nära, dock höga svennebananpoäng. Fast det blir bara så svennebanan man gör det.
exkollegan: Jag vill ju se mer av USA, men som sagt. När jag åker är jag nog i solbehov. Västindien låter härligt men det tar ju ett tag och resa dit och jag hade bara tänkt mig en vecka. Hm.
Linda: Jordanien låter jättespännande!

Linda said...

Det är spännande, och relativt nära. Finns lite att läsa på http://amoenae.wordpress.com/2009/11/17/091117-jordanien-2/ och http://amoenae.wordpress.com/2009/11/16/091116-fyra-anledningar-att-resa-i-november/
Risk för magsjuka finns förstås, men Egypten sägs vara värre.

Kattis said...

Tove: Teneriffa var ju härligt när jag var där, typ 98 :P
Linda: Ja jag kommer ihåg lite. Får läsa mer.

exkollegan said...

Apropå Egypten: http://www.fritidsresor.se/resa/egypten/hurghada-kusten/hurghada/jungle-aqua-park-resort