Tuesday, August 31, 2010

Lattjo

Jag har precis bokat en härlig helg. Det blir Pole Art. Två nätter på hotell. Ice Bar och shit vad kul det ska bli. Jag är jätteladdad och vill att det ska vara redan nu!

Monday, August 30, 2010

Höst

Finnkampen är slut och jag har börjat med strumpor igen. Det är officiellt höst.

Friday, August 27, 2010

Vad man kan göra en fredag

Man kan slå på en jävligt bra danslista och dansa runt. Man kan öva på att krypa i vardagsrummet. Man kan ta en katt och dansa runt med den samtidigt som man sjunger med i Sexy bitch. Man kan öva på poser framför hallspegeln. Man kan slänga lite snyggt med håret.

Jag säger inte att det är det jag har gjort, men man kan göra det.

Intervaller

Igår sprang jag intervaller. Serena Williams program som består av 5 minuters uppvärmning följt av 3 intervaller a 4 minuter med några minuters återhämtning emellan. Shit pommes frittes vad jobbigt det är! Jag gillar egentligen mit 4, 3, 2, 1program mer men Serenas program är jobbigare och ger nog mer. För första gången sen jag vet inte hur länge lyckades jag äntligen få ett tempo som snittade under 5 minuter / km. Hurra!

Idag är det fredag. Snyggfredag! Jag känner mig görsnygg idag och vill hitta på nåt skojigt!

Wednesday, August 25, 2010

Kattis hjärta träning

Idag känns det bättre, dock inte bra. Pojkvän är i onåd men verkar ha svårt att förstå varför eller prata om det. Blä! Sånt tar så mycket energi. Jag tröstar mig med poledancingen om två timmar (och passar på att undra lite hur det ska gå för mitt stackars sår som inte ens har hunnit läka än). Det är sån himla tur att jag har träningen, tänk vad lycklig den gör mig ändå!

Och jag hinner till och med läsa lite innan!

Tuesday, August 24, 2010

En sån dag

Usch jag sov så dåligt i natt. Vaknade vid 3 och hade svårt att somna om. Sov oroligt och drömde mardrömmar som fick mig att gråta och vakna på helt fel sida av sängen. Vaknade till regn. Himlen har samma inställning till dagen som jag. Vill bara åka hem och lägga mig i sängen och läsa och kanske äta en glass eller två.

Saturday, August 21, 2010

Nästan långlöp

Jag har precis varit ute och sprungit. Över en timme och mer än 12 km och inga ilskna knän som säger ifrån. Så himla skönt! Jag börjar äntligen komma upp i vettiga tider och längder. Jag börjar få tillbaka den där härliga löparkänslan och snart kan jag långlöpa igen! Det är så underbart och härligt att jag får tårar i ögonen.

Det firar vi med en pizza från den enda bra pizzerian i stan (som lyckligtvis ligger ca 20 meter från vår nya lägenhet. Ett snilledrag eller misär att flytta hit :D)!

Friday, August 20, 2010

Dagens köttsår

Och snart är det after work, lycka!

Thursday, August 19, 2010

Skada

Det var alldeles för länge sen ni fick se nåt läskigt så jag lägger upp bilden på min hand sedan gårdagens Pole dance. Vi fick träna på att snurra runt med bara en hand och jag måste ha varit livrädd för att ramla ner så jag höll mig fast så vissa skinnbitar valde att stanna kvar på stången.

Jag har dessutom ett sår på handleden som man inte ser. Jag bär dem med stolthet!

Jag har blåmärken på benen också, men what else is new. Det har jag ju alltid.

Wednesday, August 18, 2010

Är inte klockan 18 snart?

Det regnar idag och är grått och dystert. Det regnade i alla fall inte när jag cyklade till jobbet. Men jag är ganska munter ändå. Jag ska inte tjata om höstångest, oroa er inte. Nej jag är minsann glad, för idag är det dags för lektion 3 i PD och jag längtar!
Jag har äntligen fått mina böcker, de 3 som fortsätter i serien "A song of ice and fire" av Georg R R Martin.
Dessutom ser jag fram emot bönburgarna vi ska äta till middag idag.

Monday, August 16, 2010

Resa

Jag sparade semesterdagar om jag skulle få höstpanik, jag känner ju mig själv. Sitter därför och funderar på en resa. Vad rekomenderar ni i november? Jag vill ha varmt (minst 25) och bad men inte bara en solstol att trycka i.

Sunday, August 15, 2010

Höstpanik

Jag vet inte varför jag har så svårt för hösten, men jag har så svårt för att släppa sommaren. När jag väl har accepterat att det är höst tycker jag den är fin och härlig. Men oj vad svår vägen dig är. Vore jag en häst skulle jag vara en nervös jäkel som konstrade och vägrade massor med gånger.

Och jag är så inte redo för hösten i än.

Wednesday, August 11, 2010

Poledancing

Jag har börjat på Poledancing!
Jag har ju alltid varit fascinerad av strippor. Alla coola saker de kan göra med stången, hänga upp och ned, svinga runt. Jag har INTE varit så intresserad av själva avklädningen. Poledancing är rörelserna, men inte avklädningen. Strålande! Och det är jobbigt må ni tro. Just nu har jag ett brännmärke på handleden sedan dagens (120 min) pass. Men jag bär det med stolthet! Och kämpar jag på så kanske jag kan hänga upp och ner jag med...
Prova ni också vet ja!

Tuesday, August 10, 2010

Lappar








En kollega har busat med en annan, till min stora lycka. Jag var tvungen att knäppa kort.




Monday, August 9, 2010

Tillbaka

Nu är jag tillbaka. På jobbet och på bloggen. Hemma är det skaplig ordning. Det är mest gästrummet/datarummet som är kaosartat. Och mitt huvud. Jag sov nästan inget inatt och känner mig förvirrad på jobbet. Vill mest läsa.
Men det känns helt ok att vara tillbaka. Om bara höstångesten ville försvinna. Ingen höst än!