Saturday, July 17, 2010

Tidsschemat håller nog

Tro det eller ej, men nu är i nästan allt klart i lägenheten! Det är lister kvar i sovrummet. Vi tänkte fylla i med fog på vissa lister i hallen där det är en liten lucka vid väggen (kan och bör man göra det, nån som vet?) och så ska vi kanske lacka det nylagda golvet. Men annars är allt klart! Klart! Klart!
Vi har redan påbörjat operation flytt och hade idag hjälp med att städa ur köket inför den. Tack älskling! Imorgon blir det till att bära massa tunga saker. Tänk sängar och dylika saker.

5 comments:

A-K said...

Fasen va skönt!!! Tyvärr vet varken jag eller sambo angående listen.

exkollegan said...

Härligt!

Ang listerna:
* Menar du en lucka mellan väggen och listen som man ser upptill när listen är fastsatt? Jag latexfogade listerna i vår förra hall för att få bort glipan, men det var mest för att jag hade fogmassa kvar och de där rackarns gliporna triggade någon funktion inom mig som absolut inte kunde ha en glipa någonstans. När man väl börjar med latexfogen i ett rum så... Tycker nog det är snyggare att låta lagom små glipor vara, det blir mer naturligt så.
* Eller menar du hålen i väggen som syns när listerna är borttagna? Liksom betong som på vissa bitar inte täcker hela vägen? Ingen aning. :) Vet dock att vi fick hjälp av bonus-svärfar, som är målare och en hejare på att sätta fast lister, att sätta upp listerna i förra vardagsrummet och han brydde sig inte om hålen utan slängde bara upp listerna och snyggt blev det.

elisabeth said...

Jag har fogat mina listar, glipan mellan listen och taket och det gick jättebra! Men det gick mkt mer fogmassa än man tror.

exkollegan said...

Hur har det gått med flyttandet?

kattis said...

Jo vi är färdigflyttade. Vi rymde till Berlin i en vecka men nu är vi hemma och ska börja göra iordning.