Tuesday, April 19, 2011

Bekräftelse

Jag har börjat tänka på bekräftelse utifrån som sockersug. Det ger en snabb fix och man åker upp i höjden. Snart kommer kraschen och då är det lätt att söka bekräftelse från andra igen.
För att inte få det där behovet måste jag i stället kunna bekräfta mig själv och vara trygg ändå. Men nu är jag grymt sugen på bekräftelse...precis som man kan bli på socker. Argh!

3 comments:

qylva said...

Att ha en liten bebis är som att ha konstant sockerchock. Snacka om att J ger mig bekräftelse! Jag är ju mittpunkten i hans liv och han gillar mig mest. Så jag passar på att njuta av det, för snart är han tonåring och då kommer jag att suga ;)

Exkollegan said...

Jag har en kollega som är superduktig och dessutom en sån där person som på kort tid lyckats lära känna om inte hela så halva företaget. Ni är väldigt lika varandra på många sätt. Nu är det så att hon också ska springa GV, men har knäproblem. Ditt knäprogram, du skulle inte kunna skriva in i funbeat alla övningar och repetitioner du gör? I detalj. Från en superwoman till en annan. :)

Kattis said...

Nu ligger det på bloggen på min Funbeat sida. Hoppas det kan hjälpa henne. För mig funkar det i alla fall jättebra och att jag kan träna vart som helst är det bästa!