Thursday, August 11, 2011

Våga prova nya grejer

Vad är det med folk att inte våga prova något nytt? Man måste vara vältränad innan man ska börja träna, ha bra kondis innan man börjar springa, kunna dansa och vara smidig innan man börjar dansa. Man vill inte heller gå själv för det är läskigt. Jag fattar det inte. Vad är det värsta som kan hända?

3 comments:

AK said...

Att man blir andfådd, får träningsvärk, blir utskrattad och mobbad!
Det bästa som kan hända är man får bättre kondis, snygg vältränad kropp nya vänner och bättre självkänsla.
It´s risky business ;)

Kattis said...

Jag kan checka av alla utom mobbad där. Fast utskrattningarna stod jag mest för själv. Men min nedgång från Superman var INTE vacker. Men så sjukt värt det. Anfådd och träningsvärk är ju belöning :D

Linda said...

Ha ha - klockrent och kanske typiskt svenskt? Jag tror att de i särklass vanligaste anledningarna är att man är rädd för att göra fel och/eller för att göra bort sig. Och somliga verkar tro att om de går själva till en aktivitet betyder det att de inte har många vänner, för om de hade haft det så skulle de ju ha haft någon att gå med? Att inte ha många vänner och att inte vara tillräckligt social, vad nu det innebär, är tabu i dagens samhälle.
Samtidigt... Jag är en av dem som har lång startsträcka när jag ska göra något som jag aldrig gjort innan, särskilt om jag är nervös. Fast skulle jag låta rädslan styra där så skulle jag ju aldrig få uppleva nya saker.