Wednesday, April 14, 2010

The Dresden files

Jim Butcher har skrivit en serie som heter The Dresden files som jag har blivit tipsad om. Nu när jag varit hemma från jobbet har jag ju haft tid. Lyckan blev stor när det visade sig vara James Marsters (som spelar Spike) som läser serien. Jag har ganska nyligen upptäckt ljudböcker och lyssnar mest när jag springer eller åker bil. Nu är jag helt fast. Marsters läser fantastiskt bra och jag går omkring hemma med hörlurar och ett frånvarande utryck i ögonen, alternativt ligger jag i sängen och stirrar upp i taket.
Boken Storm Front är klart underhållande, även om jag suckar lite över alla femme fatale som rumlar omkring. Det är bara en mindre irritation som man tar sig förbi.
Nu funderar jag i stället på hur jag ska hinna avluta boken under kvällen och om jag ska ge mig i kast med nästa eller om jag ska läsa ut mina bibblanböcker i stället. Jag är faktiskt mer sugen på att dra igång en ny.

Det här är fantasy i mer hårdkokt deckarvariant och jag måste säga att jag gillar det. Och James Marsters så klart. Läs eller ännu hellre...lyssna!

2 comments:

A-K said...

Kul att du gillar :)
Serien blir bara bättre och bättre så kör på...eller hejda dig om du inte vill bli helt fast.

Kattis said...

I'm diving right in baby! Vad är ännu en sak att obsessa?