Wednesday, November 9, 2011

Livet är förändring

Katarina som ligger i min lista över bloggar jag läser brukar säga att livet är förändring. Det är ju sant. Ofta är det kul. Man får lära sig nytt, lära känna nya personer och utvecklas.

Men ibland är det jobbigt.Man vill att det ska vara som det har varit och man kämpar emot. Det är så klart jättedumt för det är att bara bränna upp sin energi. Elda för kråkorna. Här är jag lite nu.

Usch, jag känner mig nere.

3 comments:

Sassi said...

Jag förstår att du känner dig nere om saker är under förändring. Jag tycker det är jobbig när jag vet att de aldrig kommer bli som förut. När jag inser att man måste vända blad. Det som har varit får bara behandlas som minnen. Usch, nu blev jag lite ledsen när jag tänker så. Jag är sån som gärna greppar tag i saker och försöker hålla mig fast. Men du, vi måste tänka att livet lunkar på ändå. Det kanske är bra att det förändas. Vi utvecklas och saker faller bort men andra saker kommer ju till. Tänk på allt positivt som kommer till istället. Så försöker jag gö. Istället för 7 år sorg tänker jag 7 spännande år med nån jag tycker väldigt mycket om.
O du, sen är de så att man får gråta en skvätt också. Det är ok att gråta över avslut. Stor kram på dig och så gaskar vi upp oss :)

Kattis said...

Tack Sassi! Gråter gör jag så sällan nu för tiden. Jag har blivit så hård :/ Kommer bara lite tårar om jag tittar på SYTYCD eller sport eller så men när det gäller mitt liv kommer jag inte ens ihåg när det sist var. Farfars begravning för ett år sen?

Katarina Bildström said...

Hej snygging! Livet ÄR förändring och förändring är oftast utveckling. Väldigt sällan "avvekling" om än det kan kännas så från början. Ta hand om dig lite extra, jag tänker på dig!