Friday, October 16, 2009

Pension nästa

Klockan är 21.20 på en fredag. Folk dricker fördrinkar hemma och ska ut på krogen. De dricker rödvin framför Idol. Själv håller jag på att somna. Så jag tänker lägga mig nu. Innan klockan 22. Förhoppningsvis håller jag mig vaken så jag kan läsa i alla fall lite. Vad har det blivit av mig?

Ska ni vaccinera er mot influensan?

5 comments:

Saga said...

Nej det tänker jag inte göra, trots all propanda att man ska göra det :oP Jag har överlevt influensa förr och gör det nog den här gången också om jag skulle råka bli smittad.

Du då?

Linda said...

Jag har velat fram och tillbaka; tycker att det blivit alldeles för upphausat och funderar mycket på läkemedelsindustrins ekonomiska intressen i detta. Har dock bestämt mig för att vaccinera mig eftersom det kan vara bra om det skulle hända något på barnfronten nästa år.

Elisabeth said...

Nej jag ska inte vaccinera mig. Därför att jag tror inte på att svininfluensan är en pandemi och jag vill inte ha ett otestat helt nytt vaccin insprutat i kroppen. Inget vet ju egentligen vad det kan leda till....

A-K said...

Jag inte bara SKA vaccinera mig, jag MÅSTE vaccinera mig. Så jag håller tummarna för att slippa hemska biverkningar jag upplevt med andra vaccin :S

kattis said...

Saga: Jag vet inte. Jag tror ju knappt på vanliga influensan.
Linda: Ja det är bra många som kan sko sig rejält på det här.
A-K: Det är ju lite därför jag också drar mig för en vaccination. Samtidigt kanske det vore bra inför resan.