Saturday, February 7, 2009

Lugn helg

Det där med att inte göra någonting, ibland är det rätt jobbigt. Då behöver man en paus. Jag var tvungen att åka och handla mat. Jag som kunde läsa i dygn, nu har jag tappat vanan, eller så är det boken som gör det. Nu ska jag dock återgå till den. Jag är så besviken för jag gillar den inte, men snart är den i alla fall slut. Jag som älskade Fröken Smilla tipsar inte alls om Den tysta flickan.

3 comments:

Anonymous said...

Jag var fängslad av "Den tysta flickan". Är nyfiken på vad du inte gillar?

qylva said...

Emellanåt är jag för rastlös för att ligga och läsa, det bara spritter i hela kroppen! Sen är det en bok man inte gillar känns det bara som ett litet djur, som tittar argt på en för att man inte läser just den.
Har lättare att komma till ro med läsningen sen jag införde två läskvällar i veckan. Även om det ibland bara blir 10 sidor, så känns det ändå skönt att vara inne i det igen.
Kanske är som med träning, man måste planera in det och se till att det blir av?
Lite så är det för mig tror jag...

Kattis said...

Linda: Språket, som jag tidigare har älskat, gör nu att jag tappar sammanhanget lite. Jag tycker det är otydligt ibland. Så tycker jag det är lite småläskigt att han är clown. Och för att ta upp ett argument jag egentligen hatar så känns det overkligt med hörseln. Nä, den var intet för mig helt enkelt. Jättesynd för jag gillar som sagt Hoeg.

qylva: Ja läsning går ofta i perioder. Jag vet ju hur jag blir om jag tex börjar om med WoT.