Wednesday, July 2, 2008

ibland undrar jag

När jag kommer hem till människor undrar jag ofta över två saker:
1. Var är alla böcker? Inte kan det väl vara så att de inte ens fyller upp en smal Billy?
2. Var är all mat? Har de verkligen inte mer kryddor än de som står där? Och torrvarorna, var förvarar de alla frön, mjölsorter osv.
Jag blir på något sätt alltid förvånad när jag inser att jag oftast har mer böcker och olika matvaror än de flesta andra. Hur klarar de sig?

4 comments:

Anonymous said...

Jag brukar också undra var böckerna är, men många har nästan inga. En avlägset bekant köper böcker, läser dem, och slänger dem sen, eller ger bort dem ibland. Så klarar jag inte av att göra. En bra bok vill jag ha kvar i bokhyllan så att jag kan läsa den igen när andan faller på.

Sassi said...

1. Men jag har inte bara en smal Billy :D jag har ju en typ "vanlig" Billy också ;)
2. Har mer torra varor än de andra. Kylen är ganska tom numera. Dricka finnn alltid, liksom ägg. De andra är mindre vikttigt för mig just nu. Sen kan jag alltid skylla på att de snart är semester... hahaha...

qylva said...

1. Jag fullkomligt svämmar över av böcker, har alldeles för många (och då är inte äns alla i Gävle!)

2. Efter våran sanering har det inte köpts in nåt mjöl el dylikt, tänker ligga lågt med det ett tag.
Då M står för den mesta matlagningen, så reflekterar jag inte över våra kryddor. Bara det finns oregano och tomatpure när jag ska göra köttfärsås så är jag nöjd

Anonymous said...

linda: slänga böcker, det skär i själen! Jag har slängt några nu för att städa ur bokhyllan men det var lite av ett trauma.

sassi: mmm du har inte obegripligt lite böcker.

qylva: jaja det är lätt att skylla ifrån sig :P