Tuesday, August 25, 2009

Vem är du i Bolland?

Du är Kattis.

Du dricker Villa Franca som det vore vatten och älskar att prata med Dan Bäckman-dialekt. Du spenderar hela utekvällen på dansgolvet och flyr när det blir lugna låtar. Du lämnar alltid in dina skoluppgifter i tid och får läraren att installera mer minne i din dator. Det dröjer dock en stund innan du hittar din plats i livet. Men oroa dig inte. Den kommer.

2 comments:

Anonymous said...

du är Mäts.

Utbildningen sökte du i ett förvirrat tillstånd efter en kaotisk ungdom. Du vet egentligen inte vad du söker, du vet att dante verkar klara det och att man får en chans att utveckla ngt kreativ, med datorer!

Du fortsätter dina nya studier ungefär med samma disciplin som du avslutade de tidigare, dvs dagarna med att surfa, kvällarna med basket och spel. Skoluppgiften gör du svärande på dig själv under torsdag natt på idévärlden, iom att du inte har en egen dator.

Sassi said...

Du är Sassi.
Du vill vara kompis med alla. Vill vara med och kanske festar du lite för mycket. Du borde satsa mer på studierna. Du föredrar att sitta och dricka kaffe på eftermiddagarna och se tv med vänner. Du sliter ditt hår och gråter kvällen innan inlämningsuppgiften ska vara klar.