Wednesday, November 26, 2008

Och så vill jag äta glass

Det är så himla tomt i huvudet. Och kroppen.

Simskolkar idag. Det kommer verkligen bli ett slit att komma in i träningsrutinerna. Jag längtar efter att det inte ska kännas så jobbigt att släpa mig iväg. Jag tittar på vänner i stället. Det är avsnitten när Ross har sagt fel namn och Emily vill att han ska bryta med Rachel.
Jahapp.

9 comments:

Saga said...

Ouch, inte bästa avsnittet att se kanske...

Eller som när jag slözappade framför tv:n igår och fastnade på 2 1/2 män på trean av nån konstig anledning, och Charlie (Sheen) får en uppenbarelse om hur han är känslomässigt "låst", att anledningen till att han inte kan ha seriösa förhållanden är för att han inte tillåter sig att känna något... No shit, Sherlock.

Murphy verkar ha en tendens att spotta en i fejset emellanåt...

Saga said...

Men jag masade mig iväg och simmade i alla fall. Alltid något.

Kattis said...

Ja jag såg det. Bra gjort!
Själv får jag se en seger i att jag höll mig från glassen...och att jag faktiskt sprang lite imorse.

A-K said...

Jag ska peppa dig på fredag!! Då blir det ROLIGT att träna! Så kanske vi kan springa på söndag?? Om de inte är för halt, jag har ju inga dobbar :(

Kattis said...

Ja peppa mig! Och springa på söndag! Peppa mig då med!

Malin said...

Efter tre dagars "diet", dvs försök att hålla mig ifrån godis samt äta GI-inspirerat, höll jag igår på att bryta samman och riva åt mig en halvliter Ben & J:s på affären. Den där glassen, den enda glass jag gillar, den är ett helskotta att få ut ur huvudet. Jag höll mig iaf och köpte mjukost istället. Grattis till karaktären!

Malin said...

... Till oss båda ^_^

Kattis said...

Malin: Way to go. Själv skulle jag definitivt INTE klara GI. De första veckorna skulle få mig att mörda någon. Göttastopp tror jag däremot på.
Vilken B&J är det som hägrar?

Malin said...

Nu är det Cookiedough (men hur stavas det?) som jag aldrig har testat! Jag har bara ätit Fossil Fuel och en med såna här kolafyllda chokladpraliner i sig, kommer inte ihåg vad den hette. :)