Tuesday, September 4, 2007

Feber för första gången på jag vet inte hur länge

Halsont som skulle golva en kamel. Feber. Vad kan väl då vara bättre än att sitta 1.5 timmar på AF? Och gå dit i regn i tofflor.
För övrigt var det med sorg i hjärtat jag avbokade boxen.
Nu ska jag lägga mig, fullt påklädd under två täcken och med en varm vetekudde och frysa aschlet av mig.

3 comments:

Katarina Bildström said...

Tjena. Vi har många likheter, ser jag. Till att börja med var jag också rätt så intresserad av boxingen på gymet i enköping, den här tiden förra året. Känner precis igen mig på skrikandet och entusiastiskt vrål. KUrsledaren stoppade mig flera gånger under resten av året för att peppa mig att börja om igen, men jag tappade stinget efter en sex veckor, typ. :)

Nästa grej är att jag varit sjuk jag med. I helgen gick jag runt som en zombie och jag tror jag har snytt min egen kroppsvikt i snor´, vid det här laget. Men det har blivit bättre!

I övrigt så undrar jag om vi ska återuppta joggingen i oktober, när mitt knä förmodligen slutat krångla (krånglade lite i morse, men annars är det nästan helt smärtfritt!). Vad tror du om tisdagar?

Kattis said...

katarina: Onsdagar funkar bättre för mig. Vad skönt att knät blivit bättre! Det skulle ju vara så himla hemskt om du inte kunde springa Lidingöloppet!

Katarina Bildström said...

Jag kommer att simträna måndag, onsdag och söndag fram till jul. MÅste förbättra simningen inför både vansbrohalvan och nästa års tirathlon. Fungerar någon annan dag utöver onsdag, för dig?

Fy tusan! Du låter ju kanonsjuk! Hoppas pencillinet hjälper, det där låter inte roligt...