Tuesday, January 27, 2009

Det var det

Ja jag måste köpa en ny telefon. Nej jag får inte ut något på försäkringen. Ja det känns sugigt.
Men nu struntar jag i det. Jag har ett jobb, jag tjänar pengar, jag är frisk, jag är älskad. Mitt liv är faktiskt jättebra!

Så, nu släpper vi det.

Givetvis tänker jag på han som sa att jag är så negativ. Är det så? irriterar jag folk genom att vara negativ? Hur menade han?

3 comments:

qylva said...

Nej du är inte negativ och det vet man om man känner dig. Däremot har du lätt för att uttrycka ilska och irritation utåt istället för att sitta med det själv. Detta kan ju göra att en del uppfattar dig mer negativt än vad du är. (då du inte gör samma sak när du är ledsen eller nedåt, då hade man nog kallat dig dramatisk som man kallar mig ;))
Du är den mest uppmuntrande jag vet när det kommer till andra och deras liv. Har man nåt problem eller funderiong ser du ju alltid till att peppa, lyssna och komma med bra vettiga råd sedd utifrån flera perspektiv. Det gör inte negatvia personer!

A-K said...

Men herregud! Är det konstigt att man är neggo när det är jävligt?! Jag grät och gnällde hur mycket som helst när min cykel blev stulen, sånt FÅR man göra. Du skrattar ofta och hjärtligt, du bjuder på dig själv och jag tycker du är härlig :)

Kattis said...

qylva: det sägs att nedtryckt ilska leder till cancer. Så jag kanske slipper det då? ;) I övrigt, tack.

A-K: tack, det glädjer mig! :)