Wednesday, July 4, 2007

Tjyv!

Jaha, det här var inte alls ett roligt sätt att börja dagen på. Min cykel är stulen. Min cykel som följt med mig när jag kuskat runt i Sverige. Jävla skit också. Nu måste jag ju köpa en ny. Åh jag fattar inte vad någon ska med den till. Det är en schleten damcykel med trasiga växlar. Må du få spetälska och skabb, du som stal den!

5 comments:

Sassi said...

Fuck, vilken idiot till människa. KÖP EN EGEN!!!!! Jag blir alltid lika förbannad när saker och ting försvinner. Man kan INTE bara TA andras. Men får KÖPA för egna pengar. Det får vi "normala" människor göra. Jag skulle vilja ha den där tjyven här, banka på honom, ta ett fast grepp om den där lilla lilla saken mellan benen, klämma åt, håååårt... borra in naglarna i armen, bita på handen, hårt så att tänderna åker långsamt in i huden, spotta och hoppa på honom. Ha!

Saga said...

Har oxå fått en cykel stulen, saknar den fortfarande fast jag köpt tre cyklar efter det. För EGNA pengar... Tjuvjävlar.

Anonymous said...

Jävla Gävleas alltså! Jag och R har blivit av med TRE cyklar sedan vi flyttade hit! Jag blev inte av med en enda jävel i cykelsnattarstaden ett - Uppsala.

Kattis said...

Papercuts och salt ska de ha!
Eline: kul att se dig igen!

Anonymous said...

Cirkulera staden tills du finner cykeln och när du gör de, vänta tålmodigt tills tjuven kommer och ska använda den. När han/hon kommer springer du emot denne och skriker "JAG SKA DÖD DIG DITT AAAAAAASSSSS!!!!" och hytt med näven!
PS: Kan lägga till en blodig kniv för mer skrämseleffekt.