Monday, May 19, 2008

Bäst på jobbet

Muahaha jag upptäckte precis att jag slog två av cheferna som jag jobbar gentemot. Alltid gött att få slå karlar på fingrarna! På andra arbetsplatsen var det dock en man som sprang på 1.29 Ouch! Jäklar vad bra, men väldigt väntat.

3 comments:

Anonymous said...

Snyggt jobbat, så himla snabbt! Du är jätteduktig!

Själv gick det bra till de sista 4 km. Fram till dess hade jag känt av knäna lite samt ena foten, men det var överkomligt. Precis när vi rundade avenyn (svamparna), kajkade vänster knä ur så rejält att jag höll på att trilla omkull. H fick springa vidare själv medan jag stod och höll mig i ett träd och försökte att inte gråta av smärta. Det släppte efter ett tag, så jag gick i mål för att åtminstone ha en tid att slå nästa år. Det kan inte vara så svårt, det blev 2.36... Idag har jag ont i ena foten, svullen, men annars känns det bra.

Anonymous said...

Saknade dig på jobbet idag, förresten! Och det var så litet kontoret... bara 9 pers med mig, jmf med de vanliga 80 i huset. Oj oj. Jag ägnade min första dag åt att halta runt, packa upp dator och mobil samt bli lite nervös över jobbmejlen som trillade in. Men det ordnar sig väl. De verkar vara trevliga. Vi hörs!

Kattis said...

xet: Jag tänkte på dig idag. Gick in på kontoret och suckade för mig själv :( Så undrade jag så klart hur det gick för dig. Såg förresten en bild på dig där du var jättesöt (själv såg jag ju ut som Sylvester Stallone på bilderna från Lidingötjejmilen :P)!
Jättetråkigt med knät! Hade det inte kunna hålla ända in i mål?! Bra gjort att fullfölja ändå. Vad tyckte H om loppet?