Monday, May 12, 2008

Fortsätter det så här så

Inget halsont idag men däremot en täppt näsa. Jag tänker nog gå på spinning i kväll och köra lite lugnare. Det borde väl funka? Samtidigt fortsätter jag med saltvatten, bakteriehämmande halstabletter (funkar de på virus?) och mycket vätska.

4 comments:

Katarina Bildström said...

Hejja hejja! Kill those bastards!!!!

Saga said...

Man ska inte träna med en infektion i kroppen! *förmanar* Jag har lärt mig varför på anatomin i skolan men jag har tyvärr glömt det, men jag återkommer ;)

Katarina Bildström said...

Jag körde både multisportstävlingen 2006 och halvvasan i år med halsont och förkylningssymptom, och det gick helt ok. Man ska bara vara medveten om risken att man sänker immunförsvaret under träning och att man riskerar att bli sjukare under loppet eller efter. Det blev inte jag.

Har man problem med halsen så kan det sprida sig till hjärtat, eftersom de organen är rätt nära varandra, har jag fått förklarat för mig...

Jag följer lite av min egen regel att VILL kroppen röra på sig, och känns det kul att träna, så är jag troligen inte på väg att dö. Kanske korkat eftersom folk dör lite titt som tätt på vasalopp och maror...

Kattis said...

saga: tack för omtanken. Jag har dock lärt mig att är det inte i halsen eller under så är det inte farligt. ok du kanske inte presterar max men det behöver jag heller inte när jag går på spinning. för att vara säker ringde jag min vän sjukgymnasten och frågade :)