Thursday, February 18, 2010

En kiwi kanske?

Jag har det lite tungt nu. Jag har svårt att hitta mening. Dagarna känns som menlösa transportsträckor som inte leder någonstans. Ett grått träsk, ett tråkigt löpband som inte leder någon vart. Jag är trött. Jag behöver en mental boost, en mental energikick. Vad finns det för vitaminbomber för sinnet?

6 comments:

A-K said...

Kom till Uppsala och spela lasergame med mig och Andreas!! Du och pojkvän är utmanade...antingen mitt i veckan eller nån helg?

Kattis said...

Jaaa! Men det blir en helg. På veckorna måste jag träna :P

Karin said...

Färg! Inspirerad av Trinny och Susannah körde jag en färgglada veckan på jobbet. Inte för att någon annan märkte något (alla på mitt jobb är 40 plus), men jag blev gladare.

Kattis said...

Karin: Trinny och Susannah. Åh de är coola! Jag blev taggad när jag såg din kommentar. Nu råkar jag inte ha så mycket färgglada kläder men jag försökte shapea till mig och leta rätt på nåt snyggt i alla fall! Vad har du för färger? Jag tycker det är svårt att vara så blek...

Karin said...

De gjorde en grej på en tjej som var just blek och då såg man tydligt hur mycket mer färg i ansiktet hon fick av vissa färger. Jag har kört lite på kulörta färger: typ ärtgrönt och klarrött och sånt och tyckte det fick mig att se piggare ut. Allt är bättre än svart och vitt i alla fall. Fast just i dag har jag svart.

Karinkarin said...

http://www.trinnyandsusannah.com/live/content.php?Item_ID=13