Tuesday, May 8, 2007

Jag har väl tur i kärlek i stället

Jag vinner aldrig på lotter och när jag säger aldrig menar jag aldrig. Det är helt galet. Jag vinner inte ens 10 eller 25 kronor. Jag börjar bli rätt butter gällande detta.
Nu har de även börjat med lotter som ersättning vid blodgivningen så jag tänkte: "What the hell (konstigt att jag svär i kyrkan, jag tänker ju tom svordomar) nu har jag ju inget att förlora, jag tar lotterna i stället för strumporna jag alltid brukar ta (det är jättebra, det är ju görtråkigt att köpa strumpor!). Kanske kan jag till och med vinna massa pengar, eller i alla fall lite."
Det är här jag tror att jag gör fel. I och med att jag hoppas på att jag ska vinna, speciellt när man räknar på statistiken att jag typ aldrig har vunnit något innan, så tror jag att jag jinxar.
Men jag kan inte låta bli. Min smygoptimism klämmer sig in (hallå, jag ska ju vara cynisk!) och förstör allt.
Tror ni att jag vann?
Bah, då hade det ju inte blivit något inlägg!
Nu sitter jag här och är sur för att jag inte tog strumporna i stället. En tia och en triss som nu ligger i soporna. *fnyser*

För övrigt drömde jag om GV i natt. Jag hade typ glömt allt, klocka, vaselin, skor och fick värsta paniken. Men bättre än så ska det gå, det lovar jag.

No comments: