Wednesday, May 2, 2007

Mmm

Jag har två lediga platser på min lista. Ni vet "listan". Jag vet inte riktigt vilka mer jag ska lägga till. Hojta gärna till om ni kommer på någon som jag har missat. Till dess lägger vi upp de tre jag har just nu.


Christian Bale


Jensen Ackles


Ashton Kutsher

10 comments:

Saga said...

Christian Bale är skitbra!! Obegripligt att han gjorde den där filmen där han spelade ett benrangel nästan samtidigt som Batman Begins...

För övrigt tycker jag att Johnny Depp platsar på din lista.

Vem är förresten han i mitten?

Kattis said...

Det var bland annant det som gjorde mig så imponerad av honom. Regissören hade hoppats att han skulle gå ner 10 kg. Han gick ner 30.
- I just didn't eat.

Jensen har spelat i Days, Dark Angel och nu senast Supernatural. Skithet :D Dock inte lika het som Bale.

Katarina Bildström said...

Ja herregud, det där är verkligen inte mitt område. Skulle jag träffa dem på stan så skulle jag inte reagera ett skvatt, än mindre känna igen dem... :S

Kattis said...

Skulle jag träffa dem på stan skulle jag börja dreggla och bete mig som en idiot :D ("listan" är förövrigt 5 kändisar som man får ligga med utan att partnern får bli arg).

Anonymous said...

Peter Siepen kanske :-)

Anonymous said...

Jag funderar... en är självklar sen är det mer osäkert... kommer snart i bloggen.

Anonymous said...

Åhh Jensen *dreglar* Är Ato passé eller?

Anonymous said...

Eller kanske Jake G?

Katarina Bildström said...

Jag känner mig gammalmodig, konservativ och inskränkt, för någonstans skulle jag känna mig lite olojal mot pojkvännen om jag la ned energi att få ihop en sådan lista... jag menar...

Attraherad av folk kan man ju bli. Försöka rangordna och sätta lista... hm, hade Micke en sådan lista att sätta ut offentligt, så skulle jag känna mig lite eh... mindre åtråvärd när jag tittade mig i spegeln. Kanske till och med en smula ledsen.

men jag kanske bara är vekhjärtad och osjälvständig, eller något...

Kattis said...

Katarina: "Listan" kommer ifrån vänner och ska inte ses så allvarligt :) För övrigt har pojkvän också en lista, även om den är väldigt diffus.
Personligen tror jag inte på relationer där man inte kan se att någon annan är snygg. Gäller även killar som inte kan se att andra killar är snygga. Bara mysko tycker jag.

Vill man ha en lista får man det tycker jag. och vill man inte så är man lika cool för det!