Friday, May 25, 2007

Stress

Jag är uppe och ränner kortvarigt. Soff-positionen intas strax igen.

Pirates of the caribbean 3 går imorgon på SF på salong 1, 2 och 3. Zodiac går i salong 6 och själv är jag förolämpad. Folk har ingen smak i den här staden.

Förutom märkliga drömmar kan jag nu även rapportera magont (dock inget idag då jag skippade det färska äpplet till gröten) och det ofarliga hjärtfelet som hälsar på någon/några gånger om dagen sådär. Alltså klart med frekvent än i vanliga fall då det är kanske 1 gång i månaden. Det sjuka är att jag inte känner mig stressad men kroppen uttrycker klart sitt missnöje så det är väl bara att facea the problem som man kan säga. Syster erbjöd sig att lära mig lite andningsövningar.
Bah, jag är jättebra på att andas. Uppenbarligen, jag lever ju än.
Detta gjorde hon efter att ha torterat mig i armhålan med sin epilator. Eller ja hon sa åt mig att pröva, vilket jag tolkade som en utmaning och således måste göra = hon torterade mig.

4 comments:

Ullis said...

My god.. epilator i armhålan, whyy.. då kan du lika gärna fortsätta med bikinilinjen ju. :D

Kattis said...

ullis: nej, jag har faktiskt ingen dödslängtan.

Anonymous said...

Tortera? Ok miss drama queen, jag trodde du ville bli snygg!

Katarina Bildström said...

Ah. Har du också sådana där dubbelslag eller vad man nu ska kalla det? Jag får det när jag stressar. Inte kul på kvällarna om man ska försöka sova och hjärtat gör en trippel dubbelvolt med dramatisk konstpaus efteråt...