Monday, January 29, 2007

Mental note.

Jag måste lära mig att komma ihåg att när jag går och gnylar över att jag är sugen, att låta bli sockriga grejer. Sport lunchen kommer bara göra att jag måste ha mer.
I stället gäller det att komma ihåg att en bit mörk choklad faktiskt hjälper! Jag tycker det är gott. Och det är så mycket bättre eftersom jag inte väcker sockermonstret då.

3 comments:

Anonymous said...

Elaka sockermonster!!! Jag är på detox nu när Ben har åkt. Dags att bli hälsosam igen...*tråkigt*
Kläderna lät jättefina och "ordentliga", good job!

Katarina Bildström said...

Ja, tur för dig att du klarar dig på en mental note. Jag måste nog göra en mental brainwash. Fy tusan vad sugen man blir ibland! Lycka till nu... hoppas du får ett spännande jobberbjudande nu...!! Som vad, förresten?? Vart? Lirka in dig i samhället så du kan rekomendera mig när jag ska börja söka mig mot Gävle... !!!

Kattis said...

katarina: Intervjun kändes rätt bra. Men iom att jag skulle måsta plugga samtidigt som jag skulle jobba så känns det som något som väger emot mig. Det är bara att vänta och se. Det gällde ett jobb som personalansvarig.

Äh jag klarar mig inte på den noten heller ;) Men om jag börjar intala mig det nu så kanske det blir bättre och bättre. Jag försöker lura mig själv genom att köpa svindyr mörk choklad. :)

ak: skönt att höra att jag fick godkänt av dig!