Monday, April 30, 2007

Supertjejskorna

Ni vet tjejskorna jag berättade att jag hade köpt. Eller det här funkar ju inte. Jag har ju redan ett par stövletter som jag kallar för tjejskorna. Härmed döper jag mina nya skor till supertjejskorna. Men supertjejskorna då, jag ska ju använda dem på lördag så jag tänkte att det var hög tid för mig att rasta dem (läs: träna på att gå i dem).
Så jag tog av mig mysbyxorna, klädde på mig jeans för att dölja skorna så jag inte skulle känna mig så fjompig. Sen traskade jag ut.
Frustrerande med supertjejskorna:
Man kan inte gå fort
Djävulskt svårt att gå på kullersten då man kan fastna i gliporna
"Trampdynan" blir plötsligt massa belastad = hårdchock för den.

När jag kom hem efter en 35 minuters promenad (som brukar ta 25) svor jag och tog av mig skorna. Därför var det ytterst chockerande att upptäcka att jag saknade att ha skorna på mig efter några timmar. Det är lite roligt att gå i dem ändå. (notera även att jag sa till pojkvän att jag hade fått in värsta flytet under en sträcka. Som om det handlade om löpning.)

För att fortsätta på samma ytliga tema kan jag även, mycket stolt, meddela att jag nu har köpt klänning! Det är helt sjukt. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas men banne mig! Jag förväntade mig nästan att höra fanfarer och jubel och kände mig lite lätt gråtfärdig.

2 comments:

Anonymous said...

Klänningen är så fiiiiin :D Jag vill också gå på bröllop och va upstylad.

Anonymous said...

Grattis till klänningsköpet!!! Är så nyfiken på hur den ser ut men jag vill inte veta förrens the day.
Hoppas helgen varit bra och att det var trevligt i lördags(?)