Tuesday, March 11, 2008

Carpe diem

Jag enligt ett ålderstest jag nyss gjorde kommer jag bli 93 år. Hur gamla blir ni?

5 comments:

Malin said...

Ooh, spännande! Enligt den sjukt felstavade enkäten ska jag bli 85 och ett halv och ska dö den första september 2065! Äh, de sista åren är ändå trista... :)

Kattis said...

Ja det kändes helt oseriöst med alla felstavningar. Jag tycker detär orättvist att jag verkar bli äldst :/ Jag måste skynda mig att dö först!

Katarina Bildström said...

Jag vet inte om jag köper testet. Lightprodukter är nog inte det bästa för hälsan och det är skillnad på fett och fett. Jag läser inga avancerade böcker just nu (vad är en avancerad bok?) men arbetet kräver många avancerade diskussioner... dessutom var det många svaralternativ med ordet "perfekt" och jag drar mig för den beskrivningen.

Blev iaf 92. Så vi dör samtidigt jag och du, Kattis!

Kattis said...

katarina: jag tror vi alla är skeptiska till det där testet. Och lightprodukter är skitläskiga. Nej så naturligt som möjligt ska det vara.

Malin said...

Ja, "jag läser många svåra böcker"? Om jag läser böckerna så tycker jag väl inte att de är svåra? Det fick mig att tänka att enkätskrivaren var ett pucko. Och "jag tar bara dyra kosttillskott?" Fanns inget alternativ som sa att man inte brukar ta kosttillskott, vad det nu är, något slags proteinpulver eller så antar jag.