Thursday, June 28, 2007

En Kattis bland hermelinerna

Alla pratar om allsång på skansen utom en. Alla pratar om Äntligen hemma utom en. Alla tycker det är för varmt när det är mer än 24 grader utom en. Alla pratar om Morden i midsummer utom en. Alla älskar att köpa blomkrukor utom en. Alla tittar på Sommartorpet utom en. Alla dricker kaffe utom en. (nästan) Alla har barn utom en. Alla tycker om att påta i trädgården eller med huset utom en.
Gissa vem som är en!

Japp, jag är en. Tur att jag är så cool att jag kan smälta in trots att jag inte smälter in. Och allvarligt, sova över för en plats i Allsång på skansen? Nu får väl folk ta och kamma sig!

5 comments:

Katarina Bildström said...

Dom är dårar allihopa!!!

Katarina Bildström said...

Utom en.

qylva said...

Jag tar dej på orden vännen!
tänkte vi kunde klura på bordsplacering och så behöver jag lite hjälp med kommentarer om folk.

Sassi said...

Ok, jag erkänner... jag såg Morden i midsummer och jag zappade förbi allsången två/tre gånger, men jag fastnade inte =) Jag såg det INTE. Jag torskar på det där med blomkrukorna också. Jag köpte visserligen ingen igår men jag tittade på dem, flera olika och jag köpte blommor.

Anonymous said...

Just det där med allsången känner jag igen mig i helt och fullt. Hamnade i ett sällskap med småbarnsmammor 30+ häromdagen, och det var nästan så att jag inte var en i gänget när jag svarade att nej, jag såg inte på allsång på skansen...