Tuesday, January 15, 2008

I'm confident

Enligt en viss ansiktsbok är jag väldigt confident jämfört med andra människor. Först när jag ser det skrattar jag och slår mig på benet samtidigt som jag stampar lätt med det andra benet. Nej inte riktigt men ni förstår vad jag menar. Sen tänker jag efter. Kan det vara så?
Det känns chockartat. Det kan väl inte stämma?

Idag är jag het. Hur kommer det sig? Jag har sjukt snygga trosor. Nya, röda spetstrosor. Det är så man kan hoppa upp och åmar sig på skrivbordet för mindre.

Jag måste skärpa mig och hålla mig till mina regler angående mat och godis. Igår åt jag glass och kola och även förra veckan trillade jag dit. Illa illa.

3 comments:

Malin said...

Haha! Åma på skrivbordet. Skönt att se att livsgnistan kan finnas kvar även när man blivit kontorsarbetare! (Hjälpsnartärskolanklar.)

Kattis said...

Jag älskar att arbeta på kontor! Jag som verkligen haft skitjobb innan tycker det är lyx. *nickar belåtet* Åh jag håller tummarna för dig!

Malin said...

Jo, jag tyckte också det första gången jag jobbade på kontor. Det var som en dröm. Allt var fascinerande och fantastiskt. Att få sitta ner och arbeta, att ha ett eget rum, att ha en egen fin häftapparat.
Men sen blev jag bortskämd och tyckte det var hemskt att behöva ägna sig åt det åttatimmaromdan, restenavsittliv.
Tack, va snällt... :)