Monday, January 7, 2008

Även Kattis har begränsningar

Är det inte alltid en besvikelse att behöva inse en begränsning? Jag har, efter noggrant övervägande, bestämt att det inte är tid för mig att gå simkursen just nu och det gör mig väldigt besviken. Naturligtvis lite lättad eftersom det hade blivit väldigt fullt upp med ytterligare en grej, men det skulle ju vara så roligt om jag kunde ha gjort det.
Nej jag får nöja mig med jympa (kibox, step, aerobic), spinning och löpträning. Det blir nog fullt upp med det i mitt liv.

Men det hade ju varit så roligt!

Tänk om dygnet hade haft fler timmar.

4 comments:

Katarina Bildström said...

Hallå!

Jag hörde av Ove att du mailat honom och frågat lite kring simningen. Vi kunde för övrigt inte simma igår för att någon hade kräkts i bassängen...

Det kommer ju nya terminer framöver, och nog är det ju så, att man måste fundera över vad man är redo att offra om man ska hinna träna för triathlon....

Anonymous said...

Ja absolut och jag vill nog prova på det först innan jag kastat mig in och offrar saker till höger och vänster för det ;) Första gången jag genomför ett lopp kan jag trots allt simma bröstsim.

Sassi said...

Hallå där... glöm inte yogan hemma hos mig ;)

Katarina Bildström said...

Jag kommer nog att simma bröstsim det här året också, det är ju trots allt det jag är bäst på. Och så tror jag i ärlighetens namn inte att triathlon är mer roligt än vad man gör det till, så du kan nog med gott samvete fastna för vad-som-helst annat som du väljer att göra något kul av. :)